Nieuwe rapportages

De rapportages binnen het pakket beschikbaar zijn, maken gebruik van een specifieke Report Server. We krijgen echter de laatste tijd regelmatig meldingen binnen van gebruikers vanwege instabiliteit. Voor ons als producent van deze software reden om een set van nieuwe rapportages op te leveren, waarbij we gebruikmaken van een alternatieve implementatie wijze.

We zullen de ‘oude’ rapportages begin maart 2023, van het systeem verwijderen.