Indien er meerdere administratie zijn gecreëerd en je bent als gebruiker voor één of meerdere van deze administraties geautoriseerd, dan kun je nadat je aan de applicatie bent aangemeld, op eenvoudige wijze van actieve administratie wisselen.

Ga als volgt te werk:

Meld je aan de applicatie en klik rechtsboven in de pagina op de Huidige administratie

Automatisch wordt nu de pagina Administraties geopend.

Als we nu de lijst onder Huidige Administratie openen vinden we daar o.a. administratie STRAKINDELAK - Strak in de Lak

Als we deze nu selecteren wordt automatisch de administratie gewisseld en werken we in de Strak in de Lak administratie

We zien nu, na het wisselen van de administratie wat nu de huidige administratie is geworden

Onderaan de pagina zien we nu het volgende: