Binnen het pakket zijn diverse rapportages beschikbaar, welke in grote lijnen allemaal hetzelfde functioneren.

Om dit verder toe te lichten nemen we rapportage "Overzicht Verkoopfacturen" als voorbeeld:

Onder de knop zitten volgende mogelijkheden:

Selecteer kolommen

Gebruik deze dialoog, om kolommen getoond of niet getoond te krijgen en om kolommen in een andere volgorde te plaatsen. Druk tenslotte op om doorgevoerde wijzigingen te activeren.

Filter

Gebruik deze dialoog, om kolommen of rijen te filteren op basis van een gekozen Operator en Expressie

Rijen per pagina

Selecteer het aantal rijen dat per pagina wordt getoond

Format - Sorteren

Kies hier een of meerdere kolommen om op te sorteren, de richting (Oplopend, Aflopend) en druk op om de keuzes te activeren.

Format - Groeperen

Kies hier een of meerdere klommen om op te groeperen en druk op om de keuzes te activeren.

Format - Highlight

Kies hier de kolom, operator en expressie om een of meerdere rijen van een specifieke kleur te voorzien en druk op om de keuzes te activeren.

Bewaar rapport

Sla een rapport op met een specifieke naam en omschrijving, om zo aangebrachte wijzigingen te bewaren.

Download

Kies een formaat om het rapport in te downloaden en druk op