Stel je hebt voor een uitgave aangegeven dat deze Terugkerend is, bijvoorbeeld de factuur welke je ontvangt voor het incasseren van de huur voor een bedrijfsruimte. Successievelijk zullen nu automatisch de diverse uitgaven zijn gecreëerd.

Nu wil je echter het automatisch creëren van deze uitgaven stoppen, omdat je bijvoorbeeld naar een andere locatie bent verhuist.

Ga nu als volgt tewerk:

Selecteer uit de pagina Overzicht uitgaven de Oorsprong

In dit voorbeeld worden een aantal uitgaven getoond, welke allemaal automatisch zijn gecreëerd op basis van de Oorspronkelijke uitgave 2023000002.

Klik nu op de betreffende uitgave, zodat deze wordt geopend:

Je ziet de instellingen van het 'Terugkeren' getoond en welke instellingen er destijds zijn gekozen.

Pas deze nu aan, als volgt:

Selecteer Niet terugkerend en druk op

Er zullen nu geen uitgaven meer automatisch gecreëerd worden