Yoursminc stelt je in staat om voor een product aan te geven dat het een abonnement betreft door een abonnementstype te specificeren.

Hiervoor ga je als volgt te werk:

Selecteer een product uit het de producten pagina (kies menu – Producten – Overzicht)

In dit voorbeeld selecteren we het product ‘Gemengd op vaas

Klik nu op het detail icoon, om het product te openen

Onder  kan een abonnementstype worden toegewezen. Hiermee wordt aangegeven dat het product een abonnement betreft en kan worden aangegeven of het een ‘Wekelijks‘, ‘Maandelijks‘, ‘Kwartaal‘, ‘1/2 jaarlijks‘ of ‘Jaarlijks‘ abonnement betreft.

Tevens kan hier worden aangegeven of voor het betreffende abonnement een bevestiging nodig is om het eventueel automatisch te verlengen.

Druk nu op om wijzigingen op te slaan.