Om een abonnement te creëren ga je als volgt te werk:

Selecteer uit het menu – Producten – Abonnementen – Invoeren

Vanuit de overzicht pagina Abonnementen, druk op

In dit voorbeeld zien we de creatie van een maandabonnement voor contact ‘All About Wine’ op een product ‘ Gemengd op vaas’. Het abonnement moet ingaan op 01-10-2022 en zal voor onbepaalde tijd duren.

Voor de betaling wordt gekozen voor ‘Automatische incasso‘. De functie Periodieke Facturering zal nu facturen genereren met ‘Automatische incasso‘ als betaalmethode. Op basis van een SEPA bestand kunnen nu opdrachten tot incasso bij je bank worden aangeleverd.

Tevens is aangegeven dat het abonnement automatisch mag worden verlengd en dat met de betreffende klant is afgesproken dat deze hier niet iedere keer bevestiging voor hoeft te geven.

Klik nu op de knop